Te enthousiast geëpileerd? Probeer browstyling!

Heb je je wenkbrauwen iets te enthousiast geëpileerd of geharst, of ben je van nature niet gezegend met volle wenkbrauwen? Dan kunnen er ontsierende plukken en gaten in je wenkbrauwen zitten. Dat is natuurlijk zonde, als je er mooi en verzorgd uit wil zien. Hoe ga je dit nu oplossen? Het antwoord is browstyling. Ook als je in de ochtend niet teveel tijd kwijt wil zijn aan je make-up, dan is browstyling een goed idee. In dit artikel vertellen we je er meer over.

Wat is browstyling?

Bij browstyling wordt het maximale uit je natuurlijke wenkbrauw gehaald. Denk hierbij aan verven, liften en het waxen van de overtollige haartjes. Het resultaat is een verzorgde wenkbrauw voor enkele weken. Verzorgt de stylist je wenkbrauwen met henna? Dit resultaat blijft maximaal 2 weken op de huid en 6 weken in de haartjes zitten. Je kunt daarnaast ook kiezen voor browlifting. Met een speciale vloeistof krijgen de wenkbrauwen een lift, zodat happen uit de wenkbrauw niet meer zichtbaar zijn.

Wat zijn de voordelen van browstyling?

Browstyling is fijn om te laten doen, om een aantal redenen:

  • Verzorgd resultaat: je hoeft zelf niet aan de slag, maar geniet 6 weken lang van een perfect paar wenkbrauwen.
  • Een open blik: verzorgde wenkbrauwen tekenen je gezicht op een geweldige manier. Je maakt een mooie omlijsting voor je ogen en dat opent je blik.
  • Je bespaart tijd: ‘s ochtends hoef je niet in de weer met wenkbrauwpotlood en gel. Spendeer die tijd in je bed of aan de rest van je ochtendritueel.

Waarom is browstyling ideaal?

Je wenkbrauwen krijgen een mooie touch-up als je even uitschoot met het pincet of als je van nature geen volle wenkbrauwen hebt. Door liften, kleuren en shapen zie je de gaten en happen niet meer. Het resultaat van een browstylingbehandeling is een strakke lijn in je wenkbrauw en een verzorgd uiterlijk.

Maak nu een afspraak met Studio 26!

Kies voor browstyling en laat mij je voorzien van prachtige wenkbrauwen. Neem gerust contact op voor advies of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mijn deur is altijd open!