Over mij

Mijn naam is Krista Meijne. Op mijn 21ste heb ik mijn diploma voor schoonheidsspecialiste en pedicure gehaald. Daarna heb ik bij verschillende beautyfarms en schoonheidssalons gewerkt. Tijdens deze periodes heb ik ook mijn kappersopleiding afgerond en daarna mijn eigen schoonheids- en kapsalon gehad. Vervolgens ben ik via een aantal visagietrainingen bij een luxe parfumerie terechtgekomen. Daar ben ik Brow Styliste geworden en ontstond mijn passie voor wenkbrauwen. Ik zag veel foute en lelijke PMU voorbijkomen. Daarom ben ik me gaan verdiepen in de wereld van permanente make-up.

Ik zag heel veel verschillen in resultaten van PMU-specialisten. Een goede opleiding bleek een belangrijke sleutel, evenals veel oefenen en jezelf blijven verbeteren door middel van masterclasses, om dan uiteindelijk je eigen techniek te ontwikkelen. Na veel onderzoek heb ik mijn opleiding gedaan bij Irma Hulscher, waar je de basis goed krijgt aangeleerd. Hierbij wordt ook veel aandacht besteed aan pigmentleer, die heel belangrijk is. De techniek om goed te kunnen tekenen wordt ook uitgebreid behandeld. Dit is om goed te leren kijken, zodat je niet alle klanten dezelfde wenkbrauwen geeft, maar een wenkbrauw die past. Hierdoor wordt het gezicht verrijkt met een open blik en een liftend effect. De wenkbrauw is een sieraad voor het gezicht.

Bij Irma heb ik ook mijn examen afgerond met mooie cijfers, en daardoor heb ik mij ook kunnen aansluiten bij de NSGP. Dit is een keurmerk voor PMU-specialisten die aan alle eisen voldoen. Tevens is de studio ook goedgekeurd door de GGD. Naast PMU-specialiste ben ik ook nog steeds browstyliste. Voor meer informatie mag je natuurlijk altijd bellen.

Groetjes Krista

Over-mij