KRISTA MEIJNE

Mijn naam is Krista Meijne.

Op mijn 21ste mijn diploma schoonheidsspecialiste en pedicure gehaald

Daarna bij verschillende Beauty–farms en schoonheidssalons gewerkt.

Tijdens deze periodes ook mijn kappersopleiding afgerond en daarna mijn eigen schoonheids-, kapsalon gehad. Vervolgens via een aantal visagie trainingen bij luxe parfumerie terecht gekomen. Daar ben ik Brow Styliste geworden en is de passie voor wenkbrauwen ontstaan, ik zag veel foute en lelijke P.M.U’s voorbij komen. Daarom ben ik me gaan verdiepen in de wereld van P.M.U.

Ik zag heel veel verschillen tussen de resultaten van P.M.U. specialisten

Een goede opleiding bleek een belangrijke sleutel evenals veel oefenen en jezelf blijven verbeteren d.m.v. masterclasses . Om dan uiteindelijk je eigen techniek te ontwikkelen.

Na veel onderzoek mijn opleiding gedaan bij Irma Hulscher waar je de basis goed krijgt aangeleerd.

Hierbij wordt ook veel aandacht besteed aan pigment leer wat weer heel belangrijk is. De techniek om goed te kunnen tekenen wordt ook uitgebreid behandeld, dit is om goed te leren kijken zodat je niet alle klanten dezelfde wenkbrauwen geeft, maar een wenkbrauw die past. Hierdoor wordt het gezicht verrijkt met een open blik en een liftend effect. De wenkbrauw is een sieraad voor het gezicht.

Bij Irma ook mijn examen afgerond met mooie cijfers en daardoor heb ik mij ook kunnen aansluiten bij het N.S.G.P. ( dit is een keurmerk voor een P.M.U specialiste die aan alle eisen voldoet). Tevens is de studio ook goed gekeurd door de GGD. Naast P.M.U. specialiste ben ik ook nog steeds Browstyliste en visagiste voor opdrachten van feest Make-up en bruidjes. Voor meer informatie mag je natuurlijk altijd bellen.

 

Groetjes Krista,

P.M.U. Studio 26   Verlegde Overtoom 26 - 1901EX - Castricum - 06 108 250 46

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle