WENKBRAUWEN

Er zijn verschillende technieken voor wenkbrauwen:

  • 3D Hairstroke

  • OmbreBrow

  • Schaduw  Techniek

  • Microblading
     

De 3D Hairstroke, Ombre brow en Schaduw techniek worden machinaal gedaan, Mircoblading daar en tegen wordt met de hand gedaan.


 

MET DE MACHINE

3D HAIRSTROKE TECHNIEK:

Dit is een hele natuurlijke wenkbrauw waarbij de haartjes over elkaar heen vallen, wat een "wollig "effect geeft.

SCHADUWTECHNIEK:

Hierbij lijkt het of de wenkbrauw is getekend met een wenkbrauw poeder of stomp plotloodje, dit geeft een heel zacht resultaat.

OMBREBROW:

Wanneer we de schaduwtechniek aanbrengen met een aflopende intentie van de kleur. Waarbij dus de Basislijn/ de hoek en de staart donkerder zijn dan de bovenkant en de aanzet.
 

MET DE HAND

MICROBLADING:

Is een handmatige techniek, ook wel mesjes techniek genoemd, waarbij een pen met daarin ultrafijne dunne naaldjes in de pigment worden gedoopt en in een vloeiende beweging in de opperhuid aangebracht. Dit geeft de meest natuurlijke en dunste haartjes.

 

 

DE BEHANDELING

Alle P.M.U. Wenkbrauwbehandelingen bestaan uit :

1ste behandeling is een uitgebreid intake gesprek en dan we bespreken we vorm en kleur, hiermee wil ik je een goed gevoel geven wat we gaan doen.

Daarna kom je terug nog terug voor 2 nabehandelingen, tussen elke behandeling zitten 4 a 6 wk genezingstijd

De reden van 3 behandelingen is dat we de pigmenten moeten opbouwen in de huid.

Na de behandeling moet de huid 1 week  droog blijven ( zorg ervoor dat je haar al gewassen is )

Dit is nodig omdat de huid zijn eigen genezingsproces kan doen en er zullen zich korstjes vormen  op de aangebrachte wenkbrauwen. De kleur zal de eerste dagen wat donkerder zijn .

De korstjes mag je er niet afkrabben , deze zullen vanzelf loslaten.

Na de natuurlijke afstoot word de kleur gemiddeld 2 tinten lichter. Soms bestaat er een kans dat er sommige stukjes van de P.M.U. weg zijn. Dit komt of later terug, of zal tijdens de nabehandelingen weer worden opgevuld.

 

Je kunt bij je huisarts om een tube EMLA crème vragen, deze crème kan je ca een half uur tot 3 kwartier voor de behandeling aanbrengen op de huid waar de P.M.U. geplaatst gaat worden. Hiermee verdoof je als het ware de huid mee.
Dus blijf niet tobben met het tekenen van wenkbrauwen , en laat je eens goed informeren over de oplossing van een natuurlijke P.M.U.!!!

 

P.M.U. Studio 26   Verlegde Overtoom 26 - 1901EX - Castricum - 06 108 250 46

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle