Wimperlifting & browlifting

Wimperlifting

Bij deze behandeling worden er geen wimpers tussen de wimpers geplakt, maar worden de eigen wimpers in een mooie krul gemaakt en geverfd. Dit geeft een mooi vol resultaat! Vooral voor degene die een wimperkrultang gebruikt is dit een ideale behandeling, want die heb je niet meer nodig

De behandeling duurt ongeveer een uur. Al eerste worden de haartjes onder afgeplakt. Daarna komt er op het bovenooglid een siliconen schildje in, voor jou juiste maat geplakt.  Daar worden de haartjes netjes naast elkaar overheen geplakt. Dan gaat daar het lifting product op en vervolgens (na 10 minuten) het fixing product wat er ongeveer 7 minuten op zit.

Vervolgens kun je kiezen om daarna de wimpers te laten verven. Met een donkere kleur worden de wimpers opties voller en beter zichtbaar, dus zeker aan te raden. Na de behandeling gaat er een verzorgend product op en hou je ze 24 uur droog.

Browlifting

Deze behandeling gaat hetzelfde als de wimperlifting. De wenkbrauwhaartjes worden in de gewenste richting geplakt en ook met het lifting en fixing product behandeld, zodat de haartjes zo blijven staan.

Een super mooi resultaat voor degene die wenkbrauwhaartjes hebben die naar beneden groeien/vallen.
Of hele weerbarstige wenkbrauw haartjes hebben, die kan je met deze behandeling mooi plat laten liggen in de juiste richting. Ook hierbij kan je kiezen op de wenkbrauwhaartjes te laten kleuren met verf of henna
Deze behandeling duurt ongeveer een uur.