Permanente wenkbrauwen

Permanente wenkbrauwen

Er zijn verschillende technieken voor prachtige permanente wenkbrauwen:

  • nano-brow-techniek
  • ombre-brow-techniek
  • schaduw-brow-techniek

De ombre-brow, schaduw-brow en nano-brow zijn machinale technieken.

Ombre-brow

De ombre-brow-techniek creëert een goed gevulde wenkbrauw die afloopt in intensiteit van kleur richting de neus.

Schaduw-brow

Hierbij lijkt het of de wenkbrauw is getekend met een wenkbrauwpoeder of stomp potloodje. Dit geeft een heel zacht resultaat.

Nano-brow

Deze hairstroketechniek maakt gebruik van de meest fijne haartjes die niet van echt te onderscheiden zijn. Perfect om gaatjes om ontbrekende stukjes in de wenkbrauw in te vullen!

De behandeling

Alle PMU wenkbrauwbehandelingen zien er als volgt uit:

Eerst is er een uitgebreid intakegesprek waar we vorm en kleur bespreken. Hiermee wil ik je een goede indruk geven van wat we gaan doen. Daarna kom je nog terug voor 2 nabehandelingen. Tussen de behandelingen zitten 4 à 6 weken genezingstijd. De reden dat er 3 behandelingen nodig zijn, is dat we de pigmenten moeten opbouwen in de huid. Na de behandeling moet de huid 1 week droog blijven (zorg ervoor dat je haar al gewassen is). Dit is nodig omdat de huid zijn eigen genezingsproces kan doen en er zullen zich korstjes vormen op de aangebrachte wenkbrauwen. De kleur zal de eerste dagen wat donkerder zijn. De korstjes mag je er niet afkrabben. Deze zullen vanzelf loslaten. Na de natuurlijke afstoot wordt de kleur gemiddeld 2 tinten lichter. Soms bestaat er een kans dat er sommige stukjes van de PMU weg zijn. Die komen later terug, of zullen tijdens de nabehandelingen weer worden opgevuld.

De huid zal indien nodig verdoofd worden tijdens de behandeling. Dus blijf niet tobben met het tekenen van wenkbrauwen en laat je eens goed informeren over de oplossing van een natuurlijke PMU!