Permanente make-up lippen

Permanente make-up lippen

Het pigmenteren van lippen is een behandeling die steeds populairder wordt. Een mooie en strakke lip geeft immers een jongere en frissere uitstraling.

Permanente make-up op lippen

De reden om voor permanente make-up op je lippen te kiezen zijn:

1. het vervagen van de lipcontouren en het dunner worden van de lippen (door ouder worden)
2. een litteken of schisis (hazenlip)
3. het uitlopen of 'opeten' van lippenstift
4. een allergie voor lippenstift
5. het camoufleren van pigmentkleuren op de lippen

Kleuren permanente make-up lippen

Er zijn veel kleuren voor permanente make-up op je lippen om uit te kiezen. Van naturel nude naar uitgesproken kleuren. De intensiteit van de kleur zal na het zetten 40% lichter worden.

Technieken

Er zijn 2 technieken op het gebied van permanente lippen:

Aquarelle lips
Bij aquarelle lips is de kleur langs de contouren van de lip donkerder dan in het midden. De kleur is zacht en geeft een optisch vollere lip.

Full lips
Full lips geven de lippen overal evenveel kleur en een strak contour. De lip ziet er erg natuurlijk uit en je kan voor je eigen lipkleur kiezen. Je hebt altijd nog de mogelijkheid om hier lippenstift overheen te dragen.

Behandeling

Het is belangrijk om vóór de behandeling aan te geven of je ooit een koortslip hebt gehad. Hier geven wij dan een passend advies over, om een uitbraak te voorkomen. Dit zal tijdens de afspraak besproken worden. De eerste behandeling duurt ongeveer 3 uur, waarin het tekenen en de kleurkeuze uitvoering besproken worden. Vooraf en tijdens de behandeling wordt er met verdoving gewerkt, zodat de behandeling pijnloos is.