Browstyling

Browstyling

Met browstyling kun je de perfecte wenkbrauw creëren. Goed gestylede wenkbrauwen geven het gezicht een open en gelifte blik en geven de juiste expressie aan het gezicht. Geen gezicht en wenkbrauw is hetzelfde, dus wordt er per persoon gekeken wat voor jou de perfecte wenkbrauw is. Het is altijd persoonlijk maatwerk en ik werk dus niet met vaste sjablonen. Bij iedere nieuwe klant kijk ik naar de wensen en mogelijkheden.

Wanneer is browstyling geschikt?

  • Als je wenkbrauwen nog wel voldoende haar hebben, maar geen goede vorm
  • Als je de stap naar permanente make-up nog te spannend vindt
  • Als je het lastig vindt om een wenkbrauw te tekenen

Verschillende opties voor wenkbrauwstyling

Je kunt ervoor kiezen om de wenkbrauw alleen in vorm te laten waxen en je kunt er ook voor kiezen om de wenkbrauwen alleen te laten kleuren. Maar wat het meest gedaan wordt is beide: waxen én kleuren! Je kunt kleuren met wenkbrauwverf, die de haartjes kleurt. Je kunt ook kleuren met hennaverf, die ook op de huid kleurt. Dat geeft meteen een mooie vorm
op de huid. De kleur blijft ongeveer 1 tot 2 weken zichtbaar op de huid en 6 weken zichtbaar op de haartjes. Je hebt er dus geen omkijken naar! Let op: de verf neemt sneller af bij zwemmen/zonnebaden of zonnebanken en scrubbehandelingen.